Contact

|Contact
Contact 2018-09-14T21:06:34+00:00

Contactformulier

Bent u op zoek naar meer informatie over ons onderzoek of heeft u aanvullende vragen, vult u dan alstublieft het onderstaande contactformulier in.

Twitter updates

6 days ago
Ken je organisaties, projecten of instellingen die gebruik maken van #ervaringsdeskundigheid bij de individuele ondersteuning van jongeren met #crimineel gedrag? @UrbanYouthLab-onderzoeker Margriet Lenkens is op zoek naar mensen om te interviewen. Alle tips zijn welkom!
2 weeks ago
Gesprek met gemeente over hun transformatieplan. Stuurden o.a. op idee dat te veel kinderen op dure bedden in de psychiatrie belanden. Verhelderend toen ik kon laten zien over hoe weinig kinderen het gaat, dat opname gemiddeld 24 dagen duurde en over wat voor problemen het ging.
2 weeks ago
Wil je bijdragen aan ons symposium over het ondersteunen van kwetsbare jongeren? Dien uiterlijk 14 januari je abstract voor presentatie of workshop in! https://t.co/pfIgFp6Ibp
3 weeks ago
"Ik was bang dat we Lisanne nooit meer terug zouden zien. Het was een ontzettend moeilijke beslissing die ons veel verdriet deed.” William en zijn vrouw besloten dat het voor hun dochtertje beter was dat ze in een pleeggezin opgroeide. Lees hun verhaal: https://t.co/pZqGfCItJI